SerbianEnglishHungarian

Isterivači duhova: Ledena pretnja

11. 04. u 20.30 časova
12. 04. u 20.30 časova
13. 04. u 20.30 časova

Režija: Džil Kenan
Scenario: Džejson Rajtman i Džil Kenan
Žanr: Advantura/Fantastika/Komedija
Zasnovano na filmu “Isterivači duhova” iz 1984.
Film reditelja po imenu Ivan Rajtman, scenarista po imenu Den Akrojd i Harold Ramis
Produkcija: Džejson Rajtman, Džejson Blumenfeld
Izvršni producenti: Den Akrojd ,Džoan Peritano, Erik Rajh, Erika Mils
Uloge: Pol Rud, Keri Kun,Fin Vulfhard,Mekena Grejs,Kumail Nandžiani,Paton Osvalt ,Seleste Okonor, Logan Kim,Dn Akrojd ,Erni Hadson,Eni Pots
Cena: 300 dinara

U filmu Isterivači duhova: Zaleđeno leto, Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Nju Jorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, I novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.

 

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish