SerbianEnglishHungarian

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

Pročitaj više »

Pepeljuga

U subotu, 4.novembra 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se dečija predstava “Pepeljuga”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Pročitaj više »

“ВЕНАЦ СЛОБОДЕ“ АКАДЕМИКУ ИГИЋУ

„Venac slobode Radomir Drakulić“, društveno priznanje koje se za izuzetne rezultate u svetu nauke i kulture, zapažen drušveni angažman, humanost, za delom potvrđeno rodoljublje i patriotizam dodeljuje istaknutim pregaocima kao i organizacijama iz naše sredine, ove godine će pripasti profesoru dr Rajku Igiću, akademiku, univerziteskom profesoru, naučniku sa međunarodnom reputacijom, istraživaču u oblasti medicine, poznatom i kao publicisti širokog spektra interesovanja.

Pročitaj više »

Sećanje na Milenka Buišu

Uz 77. godišnjicu rođenja akademskog vajara i slikara Milenka Buiše Mita (Sivac 1946 – Sombor 2019), u Galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ u Somboru biće priređena postavka slika, skultpura i crteža ovog istaknutog likovnog stvaraoca.

Pročitaj više »
SerbianEnglish