SerbianEnglishHungarian

Najnovije vesti

Obaveštenje

Usled nepovoljnih vremenskih uslova, došlo je do izmene lokacije na kojoj se održava koncert SKC-a “Vuk Stefanović Karadžić”, kao i izložba “Vojvođanska biserna grana”.

Pročitaj više »

Predstava “Igorov magični show”

U petak, 2. juna 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, prikazivaće se predstava „Igorov magični show”, s početkom u 18.00 časova. Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2.

Pročitaj više »

Zlatno pero Ravangrada

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor i Udruženje građana  „Ravangradsko proleće“ i ove godine dodeljuju nagradu  Zlatno pero Ravangrada, a povodom  24.maja,  Dana Ćirila i Metodija – slovenskih prosvetitelja, koji su glagoljicom udarili temelje slovenske pismenosti.

Pročitaj više »

Važno obaveštenje

Usled tragičnih događaja koji su se odigrali u našoj zemlji, a u skladu sa obaveštenjem Nacionalnog komiteta ICOM Srbija, manifestacija “Muzeji za 10” biće održana od 15. do 19. maja.

Pročitaj više »

Manifestacija “Noć muzeja”

Ovogodišnje svečano otvaranje manifestacije “Noć muzeja” biće upriličeno u Maloj Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor izložbom “Prostranstvo plavetnila” beogradske umetnice Ane Milosavljević, s početkom u 19 časova.

Pročitaj više »

Predstava “Zoran Radmilović”

Povodom rođendana velikog srpskog glumca, Zorana Radmilovića, 11. maja, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor ove godine organizuje prikazivanje predstave „Zoran Radmilović“, u izvođenju glumca Ivana Tomaševića, s početkom u 20.00 časova.

Pročitaj više »
SerbianEnglish