SerbianEnglishHungarian

Kondorito

01. 02. u 18.00 časova
02. 02. u 18.00 časova
03. 02. u 18.00 časova

Originalni naslov: Condorito: The movie
Početak prikazivanja filma: 2018.
Dužina trajanja filma: 88 min.
Država/Godina: Peru 2018.
Žanr: Animirani
Glumci: Sloba Stefanovic, Nikola Bulatović, Danijel Korsa , Dušan Kaličanin, Sergej Ćetković, Sofija Juričan, Dušica Novaković, Marko Markovic, Dragan Vujić Vujke, Nikola Šurbanović, Zdravko Savić, Ivan Zablaćanski, Duško Radović, Miroljub Turajlija, Slobodan Tešić
Režiser sinhronizacije: Dragan Vujić Vujke
Distributer: FAME Solutions

Cena: 300 dinara

Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Avantura u stilu Indijane Džounsa prati Kondorita i njegove drugare u ludoj akciji punoj smeha. U momentu kada Kondorito planira da se skrasi pored svoje devojke Anite, njenu majku koja ne odobrava njihovu vezu, otimaju vanzemaljci. On se sa svojim drugarima udružuje kako bi se izborio za svoju buduću taštu, a ujedno i da spasi planetu od vanzemaljaca. Specijalan gost sinhronizacije je Sergej Ćetković u ulozi Pece Atletika.

 

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish