SerbianEnglishHungarian

Momak i devojke

17.11.2023. u 20.00

Uloge: Rok Radiša, Tamara Aleksić, Ines Petrović
Žanr: Romantična komedija
Trajanje: 97min i 27 sec
Reditelj: Ivica Vidanović
Scenarista: Rok Radiša
Producenti :Željko Mitrović, Igor Turčinović
Izvršni producent: Nevena Savić
Direktor fotografije: Nemanja Petković

Cena: 300 dinara

Mladom košarkaškom treneru, bivšem velikom košarkašu, život se preokrenuo u danu. Brat iz Bosne, dolazi mu u navodnu posetu, a zapravo mu dovodi, i ostavlja na čuvanje petogodišnju ćerku. Predan sportu, i vešto izbegavajući ljubavnu „odgovornost“ suočava se sa izazovima roditeljstva, ali na taj način upoznaje mladu zanosnu vaspitačicu. I kako to biva, život mu donese izbor izmedju velike karijere kao pomoćnog trenera reprezentacije, i tada mora da bira izmedju ljubavi i uspeha.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish