SerbianEnglishHungarian

Ružica i kamena trolica

08. 02. u 18.00 časova
09. 02. u 18.00 časova
10. 02. u 18.00 časova

Žanr: animirani
Režija: Karla Nor Holmbäck
Scenario: Toke Westmark Steensen
Uloge: RUŽICA Kristina Trajković, SVILA Dunja Micić, KARL GUSTAV Aleksa Rak, FRIDA Marija Mitić, PČELICA Iva Bajić, TROL KOMINA Ognjen Jovanović, VILENJAK SAVETNIK Miloš Bogičević, GAVRAN, LASICA, PATULJAK AKROBATA Veljko Mladenović, KRALJ VILENJAKA Dragan Vujić Vujke, MUDRA SOVA Marko Marković, VEŠTICA Elizabeta Djorevska, GOSPODIN MIŠ Branislav Platiša, KAMENA TROLICA, GOSPODJA MIŠICA, VEŠTIČINA VRATA Vesna Šašić Paštrović, MEDVED Mile Novković, MOLJAC, PATULJAK AKROBATA Srna Šašić, PATULJAK AKROBATA Đurđa Rakćević

Cena: 300 dinara

Ružica je cvetna vila koja je uvek živela sama u svom grmu. Više od svega sanja da ima prijatelja, ali je previše uplašena da bi ikada napustila svoj grm i zato ga nikada nije pronašla. Međutim, porodica miševa koja živi ispod grma Ružica veruje da imaju rešenje. Gospodin i gospođa Maus žele da se Ružica uda za njihovog sina Karla. Iako ne želi da se uda za miša, kada joj zaprete da ć e se odseliti, ona oseć a da mora da kaže “da” za brak. Na sreć u, pre venčanja spašava je leptir Svila i njih dvoje brzo postaju prijatelji. Kada je Silk kidnapovan od strane kamenog trola, Ružica konačno mora da prevaziđe svoje strahove od svega i usuđuje se da spase svog prijatelja

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Obeležavanja Dana grada Sombora

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje predstave “Čorba od kanarinca”, u petak 16. 2. 2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 21.00 čas, kao i dečiju predstavu “U svetu bajki”, u subotu, 17.2.2024. godine, u dva termina, od 10.00 i 12.00 časova.

Otvaranje izložbe “Nova prostranstva”

U utorak, 27.2.2024. godine, u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Nova prostranstva”, umetnika Uglješe Colića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 22.3.2024. godine.

Dobro došli!

Nastup sastava “Belgrade Soul Sextet”

U četvrtak,  29.2.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, imaćete priliku da čujete nastup vrhunskog sastava “Belgrade Soul Sextet”, u 20.00 časova.

SerbianEnglish