SerbianEnglishHungarian

Škola magičnih životinja 2 – SInhronizovano

29. 02. u 18.00 časova
01. 03. u 18.00 časova
02. 03. u 18.00 časova

Režija: Sven Unterwaldt
Režija sinhrinizacije: Dušica Novaković
Glasovi SINHRONIZACIJA: Darija Vračević, Mateja Vukašinović, Irina Arsenijević, Mina Ivanović, Milan Antonić, Branislav Platiša, Dragan Vujić, Viktor Majer, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Todorović, Aleksandar Gligorić, Milan Tubić, Milena Moravčević
Uloge: Emilia Maier, Loris Sichrovsky, Lilith Johna, Leonard Conrads, Emilia Pieske, Nadja Uhl, Justus von Dohnányi, Heiko Pinkowski, Milan Peschel
Žanr: porodična avantura
Scenario: Thorsten Näter, Sven Unterwaldt, Alexander Dydyna, Viola M. J. Schmidt
Zasnovano na bestseleru Margit Auer za mlade i decu
Producenti: Alexandra Kordes, Meike Kordes
Izvršni producent: Fred Kogel

Cena: 300 dinara

ŠKOLA MAGIČNIH ŽIVOTINJA 2 je nastavak voljene avanture sa animiranim životinjama u CGI-u. Priča prati Idu i Benija, koji pohađaju Vinterštajn školu, koja i nije obična, već škola magičnih životinja, a povodom školske godišnjice učenici žele da izvedu mjuzikl. Hoće li se probe završiti u haosu ili će se razred usredsrediti na predstavu? I šta se dešava sa čudnim rupama u školskom dvorištu? Uz pomoć svojih magičnih životinja, moraće da reše misterioznu zagonetku i da nauče ono što je zaista važno: timski rad.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Obeležavanja Dana grada Sombora

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje predstave “Čorba od kanarinca”, u petak 16. 2. 2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 21.00 čas, kao i dečiju predstavu “U svetu bajki”, u subotu, 17.2.2024. godine, u dva termina, od 10.00 i 12.00 časova.

Otvaranje izložbe “Nova prostranstva”

U utorak, 27.2.2024. godine, u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Nova prostranstva”, umetnika Uglješe Colića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 22.3.2024. godine.

Dobro došli!

Nastup sastava “Belgrade Soul Sextet”

U četvrtak,  29.2.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, imaćete priliku da čujete nastup vrhunskog sastava “Belgrade Soul Sextet”, u 20.00 časova.

SerbianEnglish