SerbianEnglishHungarian

Edukativna radionica „Doživljaj sreće“

Kulturni centar “Laza Kostić”  Sombor je bio organizator edukativne radionice „Doživljaj sreće“ koju je vodila umetnica Jelena Aleksić u okviru svoje samostalne izložbe “Razočaranja” u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić”  Sombor (5. 03 – 29. 03. 2024). Na radionici su učetvovala deca predškolskog uzrasta PU „Višnjica“,Sombor. Deca su predvođena vaspitačicama Jelenom Plužarev i Višnjom Lebović. Ideja radionice je bila da deca nacrtaju pojave i stvari koje ih čine srećnim. Drugi deo radionice bio je posvećen nadolazećem
prazniku na kome su deca, zajedno sa umetnicom, crtala i bojila čestitke za 8. mart. Cilj radionice je bio da se deci, dijaloškom i demonstrativnom metodom, približe jedna od osnovnih umetničkih tehnika, te da se povežu različite edukativne metode koje koriste predškolske, odnosno kulturne institucije u galerijskom prostoru. Rezultat radionice jeste mini izložba dečijih radova i čestitke povodom Dana žena.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

Filmska magija u Somboru: 6. Somborski filmski festival

Šesti Somborski filmski festival biće održan od 11. do 14. jula u organizaciji Kulturnog centra „Laza Kostić” Sombor.
Program će biti podeljen u četiri selekcije: Glavni takmičarski program, Selekcija filmova mladih autora, Panorama slovenačkog filma i Kad bi Sombor bio Holivud.

SerbianEnglish