SerbianEnglishHungarian

Edukativna radionica „Doživljaj sreće“

Kulturni centar “Laza Kostić”  Sombor je bio organizator edukativne radionice „Doživljaj sreće“ koju je vodila umetnica Jelena Aleksić u okviru svoje samostalne izložbe “Razočaranja” u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić”  Sombor (5. 03 – 29. 03. 2024). Na radionici su učetvovala deca predškolskog uzrasta PU „Višnjica“,Sombor. Deca su predvođena vaspitačicama Jelenom Plužarev i Višnjom Lebović. Ideja radionice je bila da deca nacrtaju pojave i stvari koje ih čine srećnim. Drugi deo radionice bio je posvećen nadolazećem
prazniku na kome su deca, zajedno sa umetnicom, crtala i bojila čestitke za 8. mart. Cilj radionice je bio da se deci, dijaloškom i demonstrativnom metodom, približe jedna od osnovnih umetničkih tehnika, te da se povežu različite edukativne metode koje koriste predškolske, odnosno kulturne institucije u galerijskom prostoru. Rezultat radionice jeste mini izložba dečijih radova i čestitke povodom Dana žena.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish