Festival multikulturalnosti “MultiKulti Sombor 2021”

Četvrti po redu Festival multikulturalnosti “MultiKulti Sombor 2021” održan je 23. 6. 2021. godine na Trgu Svetog Đorđa.

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor zahvaljuje se svim učesnicima.

Veliko hvala udruženjima sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine koji su svojim rukotvorinama predstavili kulturnu raznolikost naših prostora i obogatili ovogodišnji festival.

Zahvaljujemo se GKUD-u “Sombor” i GKUD-u “Ravangrad” što su, kao i prethodnih godina, vrhunskim nastupom uveličali našu manifestaciju.

Veliko hvala i trupi “Una Saga Serbica” na fenomenalnoj izvedbi kojom su oduševili publiku.

Zahvaljujemo se i našem gradonačelniku, Antoniju Ratkoviću i njegovom timu, kao i predsedniku Skupštine grada Sombora, Zoranu Rusu, na kontinuiranoj i svesrdnoj podršci.

Hvala i dragim sugrađanima i gostima Sombora što su se u tolikom broju odazvali našem pozivu i svojim prisustvom uveličali naš festival.

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani