SerbianEnglishHungarian

Festival multikulturalnosti “MultiKulti Sombor 2021”

Četvrti po redu Festival multikulturalnosti “MultiKulti Sombor 2021” održan je 23. 6. 2021. godine na Trgu Svetog Đorđa.

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor zahvaljuje se svim učesnicima.

Veliko hvala udruženjima sa teritorije Autonomne Pokrajine Vojvodine koji su svojim rukotvorinama predstavili kulturnu raznolikost naših prostora i obogatili ovogodišnji festival.

Zahvaljujemo se GKUD-u “Sombor” i GKUD-u “Ravangrad” što su, kao i prethodnih godina, vrhunskim nastupom uveličali našu manifestaciju.

Veliko hvala i trupi “Una Saga Serbica” na fenomenalnoj izvedbi kojom su oduševili publiku.

Zahvaljujemo se i našem gradonačelniku, Antoniju Ratkoviću i njegovom timu, kao i predsedniku Skupštine grada Sombora, Zoranu Rusu, na kontinuiranoj i svesrdnoj podršci.

Hvala i dragim sugrađanima i gostima Sombora što su se u tolikom broju odazvali našem pozivu i svojim prisustvom uveličali naš festival.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish