SerbianEnglishHungarian

Венац слободе “Радомир Дракулић”

ВЕНАЦ СЛОБОДЕ „Радомир Дракулић“

Биљани Клипи, друштвеној радници

 

Поводом сећања на Батинску битку и страдање песника Радомира Дракулића у нацистичком логору 1944. године,и поводом Дана примирја у Првом светском рату,  Културни Центар „Лаза Костић“ и Удружење грађана „Раванградско пролеће“  организују доделу  плакете ВЕНАЦ СЛОБОДЕ „Радомир Дракулић“ ствараоцима и друштвеним радницима који негују родољубиву мисао. Жири у саставу проф. Др Мара Кнежевић, професор Бранислав Ћурчић и Весна Шашић, драмска уметница и директорица Културног центра, одлучио је да ове године плакету понесе друштвена радница Биљана Клипа, за хуманост и родољубље.

Антифашистичка трибина на којој ће се плакета уручити одржаће се у Великој сали Културног центра   „Лаза Костић“ 10. новембра (четвртак) у 18 часова.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish