SerbianEnglishHungarian

Scena za decu i mlade “Fabrika snova”

Poštovana deco i dragi roditelji,

S radošću vas obaveštavamo da u petak, 10. 2. 2023. godine, u 18.00 časova, počinje sa radom Scena za decu i mlade “Fabrika snova”.

Predstave će se prikazivati jednom mesečno u vašoj i našoj Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na Vencu Radomira Putnika 2.

Pozivamo vas da nam se pridružite i da zajedno sa nama uživate u predstavama koje su za vas pripremili naši vredni saradnici.

Karte za prvu predstavu “Aska i vuk” biće u prodaji od srede,
8. 2. 2023. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave sat vremena pre projekcije.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish