SerbianEnglishHungarian

Gradskom galerijom Labin

S velikom radošću vas obaveštavamo da je u okviru konkursa za e-mobilnost umetnika i profesionalaca u oblasti kulture i umetnosti Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor ostvario lepu saradnju sa “Gradskom galerijom Labin” koja se nalazi u istoimenom Gradu, u Hrvatskoj.

Na sajtu pomenute Galerije možete pronaći elektronski katalog izložbe Milan Konjović / Dragan Stojkov “Inicijative” koji će na istom biti izložen do 10. 11. 2021. godine.

U okviru saradnje, “Gradska galerija Labin” učinila nam je čast da sa publikom Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor podeli digitalnu izložbu “Labinska republika” koju možete pogledati na našem sajtu na adresi  https://kclazakostic.rs/.

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor zahvaljuje Ministarstvu kulture i informisanja na podršci, kao i “Gradskoj galeriji Labin” s nadom da je ovaj projekat samo početak saradnje između naših ustanova.

Preuzmite katalog

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Đulijanov Magični show

Poštovani, Đulijanov Magični show je zasnovan na najnovijoj modernoj magiji i Iluziji.
PREDSTAVA ZA CELU PORODICU  očekuje vas u ponedeljak, 13. maja, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

Svečano otvaranje izložbe “The backstory”

Poštovani, U utorak, 30. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “The backstory”, umetnice Teodore Nikolić, s početkom

Svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

SerbianEnglish