SerbianEnglishHungarian

Baletski mjuzikl “Lepotica i zver”, pozorišta “Una saga serbica”

U petak, 19.5.2023. godine, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se baletski mjuzikl „Lepotica i zver “, Pozorišta „Una saga serbica “ iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od utorka, 16.5.2022. godine.

Prelepoj i ljupkoj Beli se udvara razmetljivi i sebični Gaston, pokušavajući da mu pobegne, Bela se izgubi. Tražeći put do svoje kuće nailazi na začarani dvorac u kome se susreće sa čudesnim svećnjakom Svetiljkom.Svetiljko pokušava da pomogne Beli da izadje iz začaranog dvorca u tome ih spreči razjarena zver koja zarobi Belu. Kako će dalje teći priča saznajte sami gledajući predstavu.

U predstavi igraju četiri igrača i osmišljena je sa dosta akrobacija, baleta, stepa, džez baleta, folklora, hip-hop-a, savremene igre i komike.

Pozorište UNA SAGA SERBICA je baletska trupa čiji su članovi profesionalni baletski igrači: Malina Stanojković, Nataša Nenadić, Marko Mrvošević i Dragiš.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

SerbianEnglish