Dan grada Sombora

Dragi sugrađani pozivamo vas da, zajedno sa nama, u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor na adresi Venac Radomira Putnika 2, s početkom u 19.00 časova proslavite Dan našeg grada, Sombora, uz Gala koncert 10 Kulturno umetničkih društava koja rade u Somboru i naseljenim mestima koja mu pripadaju, pod nazivom „Pod Bođošem šareni se cveće“.

Vratićemo se na kratko u doba starog Sombora, gde ćemo u punom sjaju moći da sagledamo svu lepotu različitosti koje naš grad poseduje, videćemo prelepe narodne nošnje 21. nacionalnosti koje složno žive u Somboru i podsetićemo se dobrih starih običaja, tradicije i igara koje somborci i dalje predano čuvaju.

Dobro došli u Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani