SerbianEnglishHungarian

Dečija predstava “Ja imam talenat”

Poštovani,

U petak, 22. marta, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za našu najmlađu publiku “Ja imam talenat”, pozorišta “Pan teatar” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Kontakt telefon za informacije: 0695622560

Predstava “Ja imam talenat” namenjena je najmladjima, ali i najstarijima. Jedna prasica Valerija Kolenica organizuje takmičenje u talentima. Veoma zanimljive, neobične i “obične” talente prikazaće kornjača Gabrijela, zec MC Boban, vuk Vučko Dučić, lisica Lili Monro, ovca Blejka i gavran Milutin. Kroz predstavu se provlače pouke svima poznatih basni. Ipak, ono što je najvažnije, što će svi poneti kao utisak, jeste upravo to da svako od nas ima neki talenat, da ne treba odustajati i da treba verovati u sebe. Čak i onda kada sve deluje bezizlazno. Vera, rad i upornost uvek se isplate. Svi smo mi posebni – i prasica, i moja drugarica, i zec, i deka, i tetka, i ti…svi.

IGRAJU: Sofija Jeremić, Tijana Janković, Miloš Lazarov
TEKST: Sofija Jeremić i Tijana Janković
REŽIJA: Sofija Jeremić, Tijana Janković, Miloš Lazarov
SCENOGRAFIJA: Ivan Pantović
KOSTIM: Zora Miočinović
MASKE: Sofija Jeremić i Ivan Pantović
MUZIKA: Stefan Gaćeš

S poštovanjem,
Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish