SerbianEnglishHungarian

Dečija predstava “Ja imam talenat”

Poštovani,

U petak, 22. marta, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za našu najmlađu publiku “Ja imam talenat”, pozorišta “Pan teatar” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Kontakt telefon za informacije: 0695622560

Predstava “Ja imam talenat” namenjena je najmladjima, ali i najstarijima. Jedna prasica Valerija Kolenica organizuje takmičenje u talentima. Veoma zanimljive, neobične i “obične” talente prikazaće kornjača Gabrijela, zec MC Boban, vuk Vučko Dučić, lisica Lili Monro, ovca Blejka i gavran Milutin. Kroz predstavu se provlače pouke svima poznatih basni. Ipak, ono što je najvažnije, što će svi poneti kao utisak, jeste upravo to da svako od nas ima neki talenat, da ne treba odustajati i da treba verovati u sebe. Čak i onda kada sve deluje bezizlazno. Vera, rad i upornost uvek se isplate. Svi smo mi posebni – i prasica, i moja drugarica, i zec, i deka, i tetka, i ti…svi.

IGRAJU: Sofija Jeremić, Tijana Janković, Miloš Lazarov
TEKST: Sofija Jeremić i Tijana Janković
REŽIJA: Sofija Jeremić, Tijana Janković, Miloš Lazarov
SCENOGRAFIJA: Ivan Pantović
KOSTIM: Zora Miočinović
MASKE: Sofija Jeremić i Ivan Pantović
MUZIKA: Stefan Gaćeš

S poštovanjem,
Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish