Drvo generacije 2021/22

I ove godine, sada već tradicionalno, realizovana je manifestacija “Drvo generacije”. Učenici prvih razreda svih osnovnih škola koje pripadaju Somboru i naseljenim mestima koja ga okružuju dobili su na poklon svoje Drvo generacije 2021/22.

Manifestacija je realizovana u saradnji sa Gradskim Zelenilom, a uz ogromnu podršku Grada Sombora, kojima se Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor ovom prilikom zahvaljuje.Takođe, zahvaljujemo se svim našim drugarima, đacima prvacima, njihovim učiteljicama i učiteljima, kao i rukovodstvu svih osnovnih škola u kojima je manifestacija realizovana.

Posebnu zahvalnost dugujemo našem sugrađaninu, samostalnom umetniku, gospodinu Goranu Šujici koji je podržao realizaciju ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

Svim somborskim đacima prvacima želimo srećan polazak u školu, uspešno školovanje i lepo I srećno detinjstvo!

Dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

 

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani