SerbianEnglishHungarian

Drvo generacije 2021/22

I ove godine, sada već tradicionalno, realizovana je manifestacija “Drvo generacije”. Učenici prvih razreda svih osnovnih škola koje pripadaju Somboru i naseljenim mestima koja ga okružuju dobili su na poklon svoje Drvo generacije 2021/22.

Manifestacija je realizovana u saradnji sa Gradskim Zelenilom, a uz ogromnu podršku Grada Sombora, kojima se Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor ovom prilikom zahvaljuje.Takođe, zahvaljujemo se svim našim drugarima, đacima prvacima, njihovim učiteljicama i učiteljima, kao i rukovodstvu svih osnovnih škola u kojima je manifestacija realizovana.

Posebnu zahvalnost dugujemo našem sugrađaninu, samostalnom umetniku, gospodinu Goranu Šujici koji je podržao realizaciju ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

Svim somborskim đacima prvacima želimo srećan polazak u školu, uspešno školovanje i lepo I srećno detinjstvo!

Dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

 

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish