SerbianEnglishHungarian

Drvo generacije 2021

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor i ove godine, sada već tradicionalno u saradnji sa  JKP „Zelenilo“ Sombor, a uz podršku grada Sombora, poklanja đacima prvacima drvo generacije u okviru istoimene manifestacije koja je pokrenuta na inicijativu Kulturnog centra.

Svi učenici prvog razreda osnovnih škola u Somboru i naseljenim mestima koja pripadaju Gradu dobijaju na poklon po jedno drvo i tablu sa natpisom „Drvo generacije 2021/2022“.

U sklopu manifestacije, biće organizovane školske izložbe dečijih radova na temu „Dobro drvo“.

Najbolji radovi đaka prvaka biće deo postavke zbirne izložbe posvećene manifestaciji.

Izložba će biti otvorena 23. 12. 2021. godine u 18 časova u Maloj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor.

Program je pokrenut sa ciljem da se đaci prvaci edukuju o zaštiti životne sredine. Oni će čuvati svoje drvo i tokom predstojećih godina školovanja.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish