Drvo generacije 2021

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor i ove godine, sada već tradicionalno u saradnji sa  JKP „Zelenilo“ Sombor, a uz podršku grada Sombora, poklanja đacima prvacima drvo generacije u okviru istoimene manifestacije koja je pokrenuta na inicijativu Kulturnog centra.

Svi učenici prvog razreda osnovnih škola u Somboru i naseljenim mestima koja pripadaju Gradu dobijaju na poklon po jedno drvo i tablu sa natpisom „Drvo generacije 2021/2022“.

U sklopu manifestacije, biće organizovane školske izložbe dečijih radova na temu „Dobro drvo“.

Najbolji radovi đaka prvaka biće deo postavke zbirne izložbe posvećene manifestaciji.

Izložba će biti otvorena 23. 12. 2021. godine u 18 časova u Maloj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor.

Program je pokrenut sa ciljem da se đaci prvaci edukuju o zaštiti životne sredine. Oni će čuvati svoje drvo i tokom predstojećih godina školovanja.

 

Dobro došli!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani