SerbianEnglishHungarian

Film “Pucnji u Marseju”, Gordana Matića

Dana 9. 10. 2021. godine u 19 časova u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće premijerno prikazan film “Pucnji u Marseju”, Gordana Matića.

Film osvetljava ubistvo Kralja Aleksandra.

Pretpremijera filma zakazana je za 8. 10. 2021. godine, a prva repriza za 11. 10. 2021. godine.

Među brojnom glumačkom ekipom koja je učestvovala u snimanju filma, nalaze se velikani srpskog glumišta, Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić, Gordan Kičić, kao i mlade nade srpskog glumišta, Nikola Šubanović i Strahinja Blažić, a ono što je posebno zanimljivo somborskoj publici jesu zapažene uloge koje u filmu igraju prvaci somborskog pozorišta, David Tasić Daf i Marko Marković.

Film je prilagođen svim uzrastima.

U sklopu premijere posetioci će imati priliku da pristustvuju otvaranju izložbe “Vek i po srpske škole glume” Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Izložba će biti realizovana u saradnji sa mrežom kinoprikazivača Srbije.

Karte po ceni od 200 dinara možete kupiti od ponedeljka, 4. 10. 2021. godine, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish