SerbianEnglishHungarian

Gradskom galerijom Labin

S velikom radošću vas obaveštavamo da je u okviru konkursa za e-mobilnost umetnika i profesionalaca u oblasti kulture i umetnosti Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor ostvario lepu saradnju sa “Gradskom galerijom Labin” koja se nalazi u istoimenom Gradu, u Hrvatskoj.

Na sajtu pomenute Galerije možete pronaći elektronski katalog izložbe Milan Konjović / Dragan Stojkov “Inicijative” koji će na istom biti izložen do 10. 11. 2021. godine.

U okviru saradnje, “Gradska galerija Labin” učinila nam je čast da sa publikom Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor podeli digitalnu izložbu “Labinska republika” koju možete pogledati na našem sajtu na adresi  https://kclazakostic.rs/.

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor zahvaljuje Ministarstvu kulture i informisanja na podršci, kao i “Gradskoj galeriji Labin” s nadom da je ovaj projekat samo početak saradnje između naših ustanova.

Preuzmite katalog

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish