Gradskom galerijom Labin

S velikom radošću vas obaveštavamo da je u okviru konkursa za e-mobilnost umetnika i profesionalaca u oblasti kulture i umetnosti Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor ostvario lepu saradnju sa “Gradskom galerijom Labin” koja se nalazi u istoimenom Gradu, u Hrvatskoj.

Na sajtu pomenute Galerije možete pronaći elektronski katalog izložbe Milan Konjović / Dragan Stojkov “Inicijative” koji će na istom biti izložen do 10. 11. 2021. godine.

U okviru saradnje, “Gradska galerija Labin” učinila nam je čast da sa publikom Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor podeli digitalnu izložbu “Labinska republika” koju možete pogledati na našem sajtu na adresi  https://kclazakostic.rs/.

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor zahvaljuje Ministarstvu kulture i informisanja na podršci, kao i “Gradskoj galeriji Labin” s nadom da je ovaj projekat samo početak saradnje između naših ustanova.

Preuzmite katalog

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani