SerbianEnglishHungarian

Kabare “Dobra stara vremena”

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje Kabarea “Dobra stara vremena” 16. 2. 2023. godine, u Velikoj Sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 20.00 časova.

Puno dobre muzike i duhoviti tekstovi Galeta Jankovića, Mome Kapora i Matije Bečkovića koji nas vode u romantičnu prošlost.

U Kabareu učestvuju velikani srpskog glumišta Tatjana Tanja Bošković i Rade Marjanović uz muzičku pratnju pijanistkinje Pozorišta na Terazijama Tanje Radunović.

Pozivamo vas da se zajedno sa nama podsetite dobrih starih vremena i da na najlepši način proslavimo dan našeg voljenog Grada.

Besplatne ulaznice možete preuzeti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2, u ponedeljak i utorak, 13. i 14. februara od 10.00 do 13.00 časova.

Broj mesta je ograničen!

Dobro došli!

 

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

Filmska magija u Somboru: 6. Somborski filmski festival

Šesti Somborski filmski festival biće održan od 11. do 14. jula u organizaciji Kulturnog centra „Laza Kostić” Sombor.
Program će biti podeljen u četiri selekcije: Glavni takmičarski program, Selekcija filmova mladih autora, Panorama slovenačkog filma i Kad bi Sombor bio Holivud.

SerbianEnglish