SerbianEnglishHungarian

Kabare “Dobra stara vremena”

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje Kabarea “Dobra stara vremena” 16. 2. 2023. godine, u Velikoj Sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 20.00 časova.

Puno dobre muzike i duhoviti tekstovi Galeta Jankovića, Mome Kapora i Matije Bečkovića koji nas vode u romantičnu prošlost.

U Kabareu učestvuju velikani srpskog glumišta Tatjana Tanja Bošković i Rade Marjanović uz muzičku pratnju pijanistkinje Pozorišta na Terazijama Tanje Radunović.

Pozivamo vas da se zajedno sa nama podsetite dobrih starih vremena i da na najlepši način proslavimo dan našeg voljenog Grada.

Besplatne ulaznice možete preuzeti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2, u ponedeljak i utorak, 13. i 14. februara od 10.00 do 13.00 časova.

Broj mesta je ograničen!

Dobro došli!

 

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish