KC “Laza Kostić“: “Hrabri krojač“ otvorio Scenu za decu i mlade

Predstavom „Hrabri krojač“ pozorišta Maximus Art iz Beograda, u Velikoj Sali KC „Laza Kostić“ Sombor, počela je sa radom Scena za decu i mlade.

Po rečima direktorice Kulturnog centra Vesne Šašić, Scena za decu i mlade osnovana je 2020. godine:“Osnovana je 2020. godine, na žalost zbog epidemije izazvane Kovidom 19 nismo bili u prilici da radimo za decu. Celoga juna svake subote u istim terminima od 17 i od 19 časova,  očekuju ih različite predstave, prva po redu je „Elza i zaleđeni Hans“, Favi teatra iz Beograda“, rekla je Šašić.

Predstava „Hrabri krojač“, kao i sve druge koje će biti na repertoaru u mesecu junu, namenjene su deci uzrasta od 3 do 10 godina, a sve predstave biće odigrane uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani