SerbianEnglishHungarian

KC “Laza Kostić“: “Hrabri krojač“ otvorio Scenu za decu i mlade

Predstavom „Hrabri krojač“ pozorišta Maximus Art iz Beograda, u Velikoj Sali KC „Laza Kostić“ Sombor, počela je sa radom Scena za decu i mlade.

Po rečima direktorice Kulturnog centra Vesne Šašić, Scena za decu i mlade osnovana je 2020. godine:“Osnovana je 2020. godine, na žalost zbog epidemije izazvane Kovidom 19 nismo bili u prilici da radimo za decu. Celoga juna svake subote u istim terminima od 17 i od 19 časova,  očekuju ih različite predstave, prva po redu je „Elza i zaleđeni Hans“, Favi teatra iz Beograda“, rekla je Šašić.

Predstava „Hrabri krojač“, kao i sve druge koje će biti na repertoaru u mesecu junu, namenjene su deci uzrasta od 3 do 10 godina, a sve predstave biće odigrane uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish