SerbianEnglishHungarian

Letnja turneja Vojvođanskog simfonijskog orkestra

Vojvođanski simfonijski orkestar će 19. avgusta, u sklopu svoje letnje turneje po Vojvodini, nastupati za publiku u Somboru. Koncert će se održati na Trgu cara Uroša, s početkom u 20.30 časova.  Ulaz je besplatan.

 

Muzičke večeri pod nazivom „Biseri klasične muzike“ doneće prepoznatljive numere simfonijskog i operskog repertoara, koje će obogatiti sjajni solisti – Dragana Radaković (sopran), Ljubica Vraneš (mecosopran), Dragoljub Bajić (bas). Posebnu magiju će nam dati mlada violinistkinja, dvanaestogodišnja Lana Zorjan, jedna od visoko rangiranih učesnika prestižnog takmičenja „Grand prize virtuoso“ u Muzikferajnu u Beču. Za dirigentskim pultom će biti Aleksandar Kojić, stalni dirigent orkestra opere Srpskog narodnog pozorišta.

 

Na ovaj način Vojvođanski simfonijski orkestar će nagraditi svoju publiku za vernost i podršku tokom deset godina svog rada pod ovim imenom.

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish