SerbianEnglishHungarian

Muzičko – poetsko veče benda ZSP

U petak, 27. 5. 2022. godine, u 20.00 časova,  u Velikoj sali Kulturnog centra, održaće se muzičko – poetsko veče benda ZSP.
U okviru programa biće izvedene autorske numere i poezija benda.

Naziv događaja:

Ispovest Slobode i Prvo Nadanje

Biografija:

Bend ZSP je nastao 1994.godine u Somboru. Od samog početka pod uticajem hardcore scene i bendova Agnostic Front, Judge, Warzone, Madball, Suicidal Tendencies, D.R.I., te autora poput F.M.Dostojevski, E.Sioran, F.Tjutčev, M.Ljermontov i N.Berdjajev.
Uz brojne svirke, postoje tri izdanja: “Vozrozdenie” (demo 2003.), “Iz Ovog Više Nema Povratka” (demo 2004.) i “Ispovest Slobode” (Miner Rec 2016.).

Posle brojnih odlazaka i dolazaka, bend se ustalio u sledecem sastavu:

Siniša Milić – Deda (gitara)

Dejan Šimurda – Šimac (vokal)

Nenad Vladisavljev – Toxik (bas gitara)

Marko Marko – Batadjani (gitara)

Dejan Stanković – Debeli Stanković (bubnjevi)

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish