SerbianEnglishHungarian

Noć srpskog filma

Filmski Centar Srbije organizuje jednodnevnu manifestaciju Noć srpskog filma 2022 u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor  u subotu 4. juna 2022.

U više od četrdeset kulturnih centara i bioskopa Srbije biće prikazani, tokom jedne večeri, najgledaniji domaći filmovi u 2022. godini.

Cilj manifestacije je popularizacija srpskog filma, sa akcentom na one koji su podržani na konkursima Filmskog centra Srbije, kao i želja da se savremena srpska produkcija učini inspirativnom i pristupačnom što većem broju zainteresovanih gledalaca, posebno mladima.

Filmovi koji će biti prikazani u okviru ovogodišnjeg programa su „Nečista krv„ „Toma“ i „Južni vetar 2”.

Cena ulaznice po projekciji je 100 dinara.
Projekcije se održavaju u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, Venac Radomira Putnika 2.
Karte za projekcije možete obezbediti na blagajni Kulturnog centra, Venac Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka, 30. 5. 2022. godine, od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan prikazivanja, sat vremena pre projekcija.

Organizator manifestacije je Filmski centar Srbije, u partnerstvu sa bioskopima širom zemlje.

Noć srpskog filma 2022 u Somboru – program:

Subota, 4. jun 2022.

Velika sala Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, Venac Radomira Putnika 2, Sombor

  • Nečista krv -17.00 časova
  • Toma – 19.00 časova
  • Južni vetar 2 – 21.30 časova

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish