SerbianEnglishHungarian

Obaveštenje

Poštovana publiko,

Usled nepovoljnih vremenskih uslova, došlo je do izmene lokacije na kojoj se održava koncert SKC-a “Vuk Stefanović Karadžić”, kao i izložba “Vojvođanska biserna grana”.
Izložba “Vojvođanska biserna grana” biće otvorena za posetioce u Foajeu Narodnog pozorišta Sombor, počevši od 19.00, a večernji koncert SKC-a “Vuk Stefanović Karadžić” biće održan na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Sombor od 20.00 časova.
Termin i lokacija stručnog predavanja na temu: Zlatovez na nošnji naroda Vojvodine ostaju nepromenjeni, dakle predavanje će biti održano u 18.00 časova u Svečanoj sali Gradske kuće u Somboru.
Ulaz na sve programe u okviru Festivala je slobodan.

Hvala na razumevanju.

Dobro došli na Festival Multikulturalnosti “MultiKulti – 2023”!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish