SerbianEnglishHungarian

Omaž Dušanu Trbojeviću

Večeras je u Svečanoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor održan Omaž legendarnom profesoru, pijanisti i kompozitoru Dušanu Trbojeviću.

Tom prilikom četiri eminentne profesorke doktorke Karan, Nikolajević, Jovičić i Gorunović predstavile su knjigu “Moja muzička kazivanja” u izdanju FMU u Beogradu.

Nakon promocije knjige Dušana Trbojevića, u Svečanoj sali Gradske kuće u Somboru, održan je koncert posvećen njegovom liku i delu.

Kombinovanim programom u kojem su nastupale Rita Kinka, Sanja Bizjak, Snežana Nikolajević i Vesna Kršić, te mešoviti hor Somborskog pevačkog društva, Somus je još jednom odao čast ovom velikom umetniku.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish