SerbianEnglishHungarian

Otvaranje izložbe “HIDDEN IN THE GAME” (SAKRIVEN U IGRI)

Svečano otvaranje izložbe “HIDDEN IN THE GAME”  (SAKRIVEN U IGRI),  autora Vesne Pavlović i Gorskog Kabadaje,  biće upriličeno  14. 9. 2021. godine u 19 časova u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor.

Postavka izložbe trajaće do 2. 10. 2021. godine.

Izložba pod nazivom HIDDEN IN THE GAME (SAKRIVEN U IGRI) , autora Vesne Pavlović i Gorskog Kabadaje, uvodi nas u maštoviti svet IGRE.

Igra kao ples i igre kao društvene igre su sastavni deo svih kultura i jedan su od najstarijih oblika ljudske društvene interakcije.

Ova izložba otvara mnoga pitanja, a neka od njih su – da li živimo u vremenu u kom se gube karakteristike društvenosti, koja je uloga  igre u odrastanju,  postanje i postojanje…

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish