SerbianEnglishHungarian

Otvaranje izložbe “Prepoznavanje slikanje skrivenog”, Milana Aleksića

Poštovani,

U utorak, 18. juna, u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Prepoznavanje slikanje skrivenog”, umetnika Milana Aleksića, s početkom u 19.00 časova.

Postavka izložbe trajaće do 12. jula.

Biografija:
Milan Aleksić (1979, Subotica) Diplomirao na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu; master studije Slikarstva završio 2014. godine u klasi pro fesora Gordana Nikolića. Dobitnik je Diplome u znak priznanja za rezultate u okviru projekta iz Metodičke prakse iz Likovnog vaspitanja i obrazovanja. Član je ULUS-a. Imao je devet samostalnih izložbi i učestvovao je na preko dvadeset kolektivnih izložbi.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish