SerbianEnglishHungarian

Pepeljuga

U subotu, 4.novembra 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se dečija predstava “Pepeljuga”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Blagajni Kuturnog centra od utorka, 24. oktobra 2023. godine, i to utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Postoji mnogo načina da se ispriča jedna svima poznata priča.Grupa glumaca se sprema da odigra svoju predstavu, međutim nisu svi voljni da igraju ono što im je namenjeno. Ko će biti princ? Ko će biti lepa, a ko pametna sestra? Da li se u ovoj predstavi možda pojavljuje vuk? Kako ubediti nekog da glumi „zloću“? Našli smo odgovore na sva pitanja.  Predstava je edukativna, interaktivna i zabavna sa mnogo originalnih songova i koreografija, klasična priča ispričana na jedan  drugačiji način. U predstavi se pojavljuje 7 likova koje tumače afirmisani glumci.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish