SerbianEnglishHungarian

Pepeljuga

U subotu, 4.novembra 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se dečija predstava “Pepeljuga”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Blagajni Kuturnog centra od utorka, 24. oktobra 2023. godine, i to utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Postoji mnogo načina da se ispriča jedna svima poznata priča.Grupa glumaca se sprema da odigra svoju predstavu, međutim nisu svi voljni da igraju ono što im je namenjeno. Ko će biti princ? Ko će biti lepa, a ko pametna sestra? Da li se u ovoj predstavi možda pojavljuje vuk? Kako ubediti nekog da glumi „zloću“? Našli smo odgovore na sva pitanja.  Predstava je edukativna, interaktivna i zabavna sa mnogo originalnih songova i koreografija, klasična priča ispričana na jedan  drugačiji način. U predstavi se pojavljuje 7 likova koje tumače afirmisani glumci.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish