Pozorišna prestava “Veliki svet male Zoe”

Draga deco, 5. marta 2022. godine, u 17.00 časova, otvaramo za vas „Fabriku snova“ u Velikoj sali Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2, predstavom „Veliki svet male Zoe“.

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti radnim danima, počevši od 28. 2. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, na Vencu Radomira Putnika 2, ili na dan predstave od 16.00 do 17.00 časova.

Rezervacije ne primamo.

Predstava je nastala u saradnji sa Kulturnim centrom Krupanj, a u Beogradu je na redovnom repertoaru pozorišta “Pan teatar”. Namenjena je deci školskog uzrasta od 7 godina pa naviše. U predstavi igraju beogradski glumci : Petar Mihailović(igrao u serijama “Tajne vinove loze”-lik Bore,”Crveni mesec”-Dragiša,”Aleksandar od Jugoslavije”-Petar Živković…)Tijana Janković,Aleksandra Đurić(koje dugi niz godina uspešno igraju u beogradskim dečijim pozorištima i rade sa decom).

 

Jedna sasvim  obična devojčica Zoe se bori sa pubertetom i onim što isti nosi. Da li se zaista bori? Da li će uspeti da se izbori? Da li samo treba da se prepusti? Kako da poveruje u sebe ?

Na njenom specijalnom mestu, na tavanu njene kuće ona mašta i sanjari, plače i smeje se, pleše i gleda u zvezde . A onda, njeni pra pra pra  pra pra baka i deka,Karanfila i Života,  izlaze iz slike, koja stoji na tom tavanu  mnogo godina, zaustavljaju vreme . . i kreće akcija, igra, sanjarenje, strah, maštanje . Oni će pokušati da joj pomognu da zavoli sebe, da poveruje u sebe, da postane hrabra, ali i da ostane to što je  . jednostavno Zoe.  . .Da li će i uspeti i kako ?!

 

tekst i režija: Aleksandra Đurić

 

muzika: Novak Ašković

 

igraju:

 

Zoe: Tijana Janković

Baka Karanfila:  Aleksandra Đurić

Deka Života:  Petar Mihailović

 

Dobro došli!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani