SerbianEnglishHungarian

Predstava “Ah, ta Crvenkapa”

Predstava “Ah, ta Crvenkapa”, Balkanske trupe ARA iz Beograda, prikazivaće se u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u subotu, 19. 3. 2022. godine, s početkom u 17.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka, 14. 3. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 16.00 časova.

Tića, jedan od junaka ove naše price, strašno se dosađuje (veliki problem današnje omladine – kako iskoristiti slobodno vreme), A Mića, Tićin najbolji prijatelj, odluči da se zabave tako što će zajedno sa decom ispričati dobro poznatu bajku, ali stavljajući Tiću u razne situacije i probleme na koje može da naiđe na putu od kuće do šume i bakine kuće i da ih reše, pri tom, opet zajedno sa decom.

Predstava je smeštena u žanr Burfo komedije za decu ( sa puno scenskog pokreta, gegova, akrobacija…) Ideja je da kroz bajku braće Grim “Crvenkapu”, podsetimo decu na lepotu drugarstva, osnovna pravila u saobraćaju, kako se ponašati u slučaju vršnjačkog nasilja…

… Bajka je samo osnovna priča oko koje su smeštene sve druge teme jer psiholozi i pedagozi, sa kojima smo se konsultovali, smatraju da će deca mnogo lakše prihvatiti ove ostale teme ako one budu protkane kroz deci već dobro znanu priču, a sama priča je ovim osvežena i dobila je drugačiji, današnjem detetu bliži oblik.

Namenjena je uzrastu od 5 – 11 godine i traje 50 minuta.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish