Predstava “Branislav Nušić – autobiografija” , Scene “Maska” iz Šapca

Predstava “Branislav Nušić – autobiografija”, Scene “Maska” iz Šapca, prikazivaće se na Sceni “Fabrika snova” Kulturnog centra, na adresi Venac Radomira Putnika 2, Sombor, u subotu, 23. 10. 2021. godine, dva termina, u 17.00 i u 19.00 časova.

Karte po ceni od 250 dinara možete kupiti od ponedeljka, 18. 10. 2021. godine na adresi Venac Radomira Putnika 2, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

Predstava je primerena svim uzrastima, ali je idealna za đake od petog razreda osnovne škole pa naviše i za srednjoškolce.

U svojoj “Autobiografiji” opisao je svoje detinjstvo, školovanje i sazrevanje. Iako nije pokazao mnogo ljubavi prema školi jer je strast prema pozorištu bila izražena još od malena, Nušić je na sebi svojstven način, mudro i sa puno humora, iskritikovao zaostalost i suvoparnost našeg sistema školovanja. Sa druge strane pokazao je razumevanje za mlađe generacije sa porukom da bez kulture i znanja nigde nismo pristali.

Dobro došli!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani