SerbianEnglishHungarian

Predstava “Branislav Nušić – autobiografija” , Scene “Maska” iz Šapca

Predstava “Branislav Nušić – autobiografija”, Scene “Maska” iz Šapca, prikazivaće se na Sceni “Fabrika snova” Kulturnog centra, na adresi Venac Radomira Putnika 2, Sombor, u subotu, 23. 10. 2021. godine, dva termina, u 17.00 i u 19.00 časova.

Karte po ceni od 250 dinara možete kupiti od ponedeljka, 18. 10. 2021. godine na adresi Venac Radomira Putnika 2, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

Predstava je primerena svim uzrastima, ali je idealna za đake od petog razreda osnovne škole pa naviše i za srednjoškolce.

U svojoj “Autobiografiji” opisao je svoje detinjstvo, školovanje i sazrevanje. Iako nije pokazao mnogo ljubavi prema školi jer je strast prema pozorištu bila izražena još od malena, Nušić je na sebi svojstven način, mudro i sa puno humora, iskritikovao zaostalost i suvoparnost našeg sistema školovanja. Sa druge strane pokazao je razumevanje za mlađe generacije sa porukom da bez kulture i znanja nigde nismo pristali.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish