Predstava Branislav Nušić – autobiografija

Večeras je na sceni “Fabrika snova” Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor izvedena monodrama “Autobiografija” Branislava Nušića.Kulturni centar imao je čast da ugosti prvaka drame Šabačkog pozorišta, Ivana Tomaševića.

Posebno nam je zadovoljstvo što su nam u poseti bili učenici i nastavnici OŠ” Laza Kostić” Gakovo, OŠ “Ognjen Prica” Kolut i OŠ “Moša Pijade” Bački Breg.

Iskreno se radujemo što su naši drugari iskazali veliko interesovanje za predstavu i pozivamo i sve ostale škole našeg Grada da nas posete 6. 11. 2021. godine na narednoj predstavi.

Veliku zahvalnost u ime domaćina, Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor i svih naših dragih gostiju iskazujemo našem dragom gradu, Somboru i prevozniku Severtrans Sombor, koji su i ovog puta dokazali da imju veliko srce i da su uvek tu da podrže kulturni razvitak mladih.

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani