SerbianEnglishHungarian

Predstava Branislav Nušić – autobiografija

Večeras je na sceni “Fabrika snova” Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor izvedena monodrama “Autobiografija” Branislava Nušića.Kulturni centar imao je čast da ugosti prvaka drame Šabačkog pozorišta, Ivana Tomaševića.

Posebno nam je zadovoljstvo što su nam u poseti bili učenici i nastavnici OŠ” Laza Kostić” Gakovo, OŠ “Ognjen Prica” Kolut i OŠ “Moša Pijade” Bački Breg.

Iskreno se radujemo što su naši drugari iskazali veliko interesovanje za predstavu i pozivamo i sve ostale škole našeg Grada da nas posete 6. 11. 2021. godine na narednoj predstavi.

Veliku zahvalnost u ime domaćina, Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor i svih naših dragih gostiju iskazujemo našem dragom gradu, Somboru i prevozniku Severtrans Sombor, koji su i ovog puta dokazali da imju veliko srce i da su uvek tu da podrže kulturni razvitak mladih.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish