SerbianEnglishHungarian

Predstava “Čarobni bunar želja”

U petak, 18.11.2022. godine, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava „Čarobni bunar želja“, Pozorišta „Sanjalište“, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od utorka, 15.11.2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstava od 17.00 časova.

 

U jednom dalekom kraljevstu, iza sedam gora i sedam mora, živeo je jedan kralj kojije mnoga dobra dela činio, pa je tako od jednog starog vilenjaka, kome je pomogao, dobio čarobni bunar želja. Čarobni bunar ispunjava želje dobroj deci i svako dete koje ubaci novčić u bunar i popije malo vode iz bunara može da očekuje da mu se želja ispuni. Taj bunar čuvaju Vilenjak Jole i Vila Maja i brinu se da ga neko ne ukrade. Problem nastaje kada sebični Gusar Mrka Kapa i njegov sluga Levo Smetalo otmu čarobni bunar samo za sebe. Kralj objavljuje veliku potragu za bunarom i šalje pomoć Joletu i Maji. Posle mnogo prepreka, i komičnih situacija, oni uz pomoć dece, i devojčice Višnje, uspevaju da vrate bunar želja na opšte zadovoljstvo i radost celog kraljevstva.

 

Predstava je edukativna i interaktivna, traje oko 45 minuta, a namenjena je najmlađoj publici  uzrasta od 2. do 10. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i originalnom muzikom.

 

Tekst i režija: Tatjana Milanov  i Nikola Marković

Muzika: Zoran Nestorović i Konstantin Acevskski

Scenografija: Tatjana Milanov

 

Igraju: Tatjana Milanov

Nikola Marković

Marija Žeravica/Aleksandar Radević

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Obeležavanja Dana grada Sombora

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje predstave “Čorba od kanarinca”, u petak 16. 2. 2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 21.00 čas, kao i dečiju predstavu “U svetu bajki”, u subotu, 17.2.2024. godine, u dva termina, od 10.00 i 12.00 časova.

Otvaranje izložbe “Nova prostranstva”

U utorak, 27.2.2024. godine, u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Nova prostranstva”, umetnika Uglješe Colića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 22.3.2024. godine.

Dobro došli!

Nastup sastava “Belgrade Soul Sextet”

U četvrtak,  29.2.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, imaćete priliku da čujete nastup vrhunskog sastava “Belgrade Soul Sextet”, u 20.00 časova.

SerbianEnglish