SerbianEnglishHungarian

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,

U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Cena ulaznice je 1200 dinara, a ulaznice možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova i četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Kontakt telefon za informacije: 0695622560

Predstava ”Dogodine u isto vreme” je melodramatična komedija koja govori o ljubavi i pojmu vremena. Te dve stvari u ovom komadu, stalno se mimoilaze.
Život se dešava po sopstvenom časovniku i na to ljudi retko kad mogu da utiču.

Red smejanja, red suznih očiju – to je ova predstava, a takvih je jako malo.

S poštovanjem,
Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish