SerbianEnglishHungarian

Predstava “Igorov magični show”

U petak, 2. juna 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2,  prikazivaće se predstava „Igorov magični show”, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2.

Radno  vreme Blagajne:
Utorak i sreda: od 10.00 do 13.00
Četvrtak, petak i subota: od 15.00 do 20.00

Ako želite da osetite magiju,da se nasmejete do suza,ili da uživate u lepoti iluzije,na pravom ste mestu.Mađioničar i iluzionsta Igor Trifunov će vas povesti u pravu magičnu avanturu.Imaćete priliku da vidite neke od najboljih svetskih tačaka iz njegovog bogatog repertoara.Stvaranje i nestajanje golubova, karata, marama, teleportacija… samo su deo ovog spektakla koji je namenjen pre svega  deci ali i odraslima koji su sačuvali dete u sebi. Na sceni cete videti i Igorovog najboljeg prijatelja, Zekana,koji živi u šeširu,i koji takođe zna mađioničaske tajne ,a najviše od svega, voli da ih pokazuje pred publikom koristeći čarobnu šargarepu. Da li je moć šargarepe jača od moći čarobnog štapa,to jest ko je bolji mađioničar, Zekan ili Igor, saznaćete u ovoj predstavi punoj duha,neočekivanih obrta, smeha, dobre energije i naravno magije

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish