SerbianEnglishHungarian

Predstava “Igorov magični show”

U petak, 2. juna 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2,  prikazivaće se predstava „Igorov magični show”, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2.

Radno  vreme Blagajne:
Utorak i sreda: od 10.00 do 13.00
Četvrtak, petak i subota: od 15.00 do 20.00

Ako želite da osetite magiju,da se nasmejete do suza,ili da uživate u lepoti iluzije,na pravom ste mestu.Mađioničar i iluzionsta Igor Trifunov će vas povesti u pravu magičnu avanturu.Imaćete priliku da vidite neke od najboljih svetskih tačaka iz njegovog bogatog repertoara.Stvaranje i nestajanje golubova, karata, marama, teleportacija… samo su deo ovog spektakla koji je namenjen pre svega  deci ali i odraslima koji su sačuvali dete u sebi. Na sceni cete videti i Igorovog najboljeg prijatelja, Zekana,koji živi u šeširu,i koji takođe zna mađioničaske tajne ,a najviše od svega, voli da ih pokazuje pred publikom koristeći čarobnu šargarepu. Da li je moć šargarepe jača od moći čarobnog štapa,to jest ko je bolji mađioničar, Zekan ili Igor, saznaćete u ovoj predstavi punoj duha,neočekivanih obrta, smeha, dobre energije i naravno magije

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish