SerbianEnglishHungarian

Predstava “Igorov magični show”

U petak, 2. juna 2023. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2,  prikazivaće se predstava „Igorov magični show”, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2.

Radno  vreme Blagajne:
Utorak i sreda: od 10.00 do 13.00
Četvrtak, petak i subota: od 15.00 do 20.00

Ako želite da osetite magiju,da se nasmejete do suza,ili da uživate u lepoti iluzije,na pravom ste mestu.Mađioničar i iluzionsta Igor Trifunov će vas povesti u pravu magičnu avanturu.Imaćete priliku da vidite neke od najboljih svetskih tačaka iz njegovog bogatog repertoara.Stvaranje i nestajanje golubova, karata, marama, teleportacija… samo su deo ovog spektakla koji je namenjen pre svega  deci ali i odraslima koji su sačuvali dete u sebi. Na sceni cete videti i Igorovog najboljeg prijatelja, Zekana,koji živi u šeširu,i koji takođe zna mađioničaske tajne ,a najviše od svega, voli da ih pokazuje pred publikom koristeći čarobnu šargarepu. Da li je moć šargarepe jača od moći čarobnog štapa,to jest ko je bolji mađioničar, Zekan ili Igor, saznaćete u ovoj predstavi punoj duha,neočekivanih obrta, smeha, dobre energije i naravno magije

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish