SerbianEnglishHungarian

Predstava “Iznenadna poseta Gospodina Mocarta”

U petak, 02.12.2022. godine, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava „Iznenadna poseta Gospodina Mocarta “, Pozorišta „Maximus art “ iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od utorka, 29.11.2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 17.00 časova.

Predstava za decu “ Iznenadna poseta g. Mocarta “govori o važnosti muzike i umetnosti u svakodnevnom životu. Dečak Vuk i njegova školska drugarica Ana uče o Mocartu i spremaju se da krenu u školu. U tom trenutku pronalaze veliki violinski ključ na prozoru i vrlo brzo posle toga pojavljuje se pravo iz prošlosti g. Mocart . Pored prepoznatljivih kompozicija i operskih melodija, ova predstava na jedinstven način priča radnju „ Čarobne frule „ koja ima moć da tugu pretvori u radost, baš kao i muzika. Koristeći svoju maštu i kreativnost Vuk i Ana uspevaju da pomognu Mocartu da na neočekivan i zanimljiv način završi priču svoje opere. Likovi predstave su princ Tamino, princeza Pamina, papagaji Papageno i Papagena,Kraljica Noći, i svi oni opisuju par magičnih događaja u jednom dalekom kraljevstvu. Spojili su lutke, maske , igru , veselu muziku i tako neobičnu priču pretvorili u magičnu avanturu.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish