Predstava “Jasmin na stranputici” povodom 8. marta

Povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor u saradnji sa pozorištem Slavija organizuje predstavu “Jasmin na stranputici” Ljiljane Lašić, u Velikoj sali Kulturnog centra, s početkom u 20.00 časova.

Glumačku ekipu čine legendarne glumice našeg glumišta Ljiljana Lašić i Rada Đuričin, kao i Danijel Kovačević, zvezda filmova “Jazavac pred sudom”, “Južni vetar”, “Kao rani mraz”, kao i serija “Senke nad Balkanom”, “Crveni mesec”, “Jugoslovenka” i “Državni službenik.

Karte po ceni od 500 dinara možete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima u terminu od 10.00 do 13.00 časova, počevši od ponedeljka 21. 2. 2022. godine, kao i na dan predstave od 17.00 časova.

Rezervacije ne primamo.

Sve naše drage gošće na dan predstave očekuju pokloni iznenađenja koje je izdradila slamarska sekcija Bunjavačkog kola.

Dođite da zajedno proslavimo 8. mart.

Dobro došli!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani