SerbianEnglishHungarian

Predstava “Kuc, kuc ima li koga”

U subotu, 2. oktobra 2021. godine svečano je otvorena nova pozorišna sezona na Sceni za decu i mlade Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor predstavom “Kuc, kuc ima li koga”, pozorišta “Maximus Art” iz Beograda.

Petočlana komisija u sastavu Milivoje Mlađenović, pisac i pedagog, predsednik, Nebojša Vasić, akademski slikar, član, David Firanj, teoretičar umetnosti, član, Sladjana Dragičević, istoričar umetnosti, član i Vesna Šašić, dramska umetnica, član, donela je jednoglasnu odluku da se usvoji predlog imena koji je dala Srna Šašić, te je Scena za decu i mlade dobila naziv “Fabrika snova”.

Komisija je, takođe, odlučila da nagradu – set od dve karte za sve predstave za decu i mlade u sezoni 2021/2022 dodeli Dunji Trkulji, našoj sugrađanki, devojčici koja se potrudila da da najviše originalnih predloga za ime Scene.

 

Dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish