SerbianEnglishHungarian

Predstava “Kuc, kuc ima li koga”

U subotu, 2. oktobra 2021. godine svečano je otvorena nova pozorišna sezona na Sceni za decu i mlade Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor predstavom “Kuc, kuc ima li koga”, pozorišta “Maximus Art” iz Beograda.

Petočlana komisija u sastavu Milivoje Mlađenović, pisac i pedagog, predsednik, Nebojša Vasić, akademski slikar, član, David Firanj, teoretičar umetnosti, član, Sladjana Dragičević, istoričar umetnosti, član i Vesna Šašić, dramska umetnica, član, donela je jednoglasnu odluku da se usvoji predlog imena koji je dala Srna Šašić, te je Scena za decu i mlade dobila naziv “Fabrika snova”.

Komisija je, takođe, odlučila da nagradu – set od dve karte za sve predstave za decu i mlade u sezoni 2021/2022 dodeli Dunji Trkulji, našoj sugrađanki, devojčici koja se potrudila da da najviše originalnih predloga za ime Scene.

 

Dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish