Predstava “Kuc, kuc ima li koga”

U subotu, 2. oktobra 2021. godine svečano je otvorena nova pozorišna sezona na Sceni za decu i mlade Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor predstavom “Kuc, kuc ima li koga”, pozorišta “Maximus Art” iz Beograda.

Petočlana komisija u sastavu Milivoje Mlađenović, pisac i pedagog, predsednik, Nebojša Vasić, akademski slikar, član, David Firanj, teoretičar umetnosti, član, Sladjana Dragičević, istoričar umetnosti, član i Vesna Šašić, dramska umetnica, član, donela je jednoglasnu odluku da se usvoji predlog imena koji je dala Srna Šašić, te je Scena za decu i mlade dobila naziv “Fabrika snova”.

Komisija je, takođe, odlučila da nagradu – set od dve karte za sve predstave za decu i mlade u sezoni 2021/2022 dodeli Dunji Trkulji, našoj sugrađanki, devojčici koja se potrudila da da najviše originalnih predloga za ime Scene.

 

Dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani