SerbianEnglishHungarian

Predstava “Lilihip i lilihop”

U subotu, 8. 10. 2022. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava “Lilihip i lilihop”, pozorišta “”Maximus art”  iz Beograda, s početkom u 17.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka 3. 10. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 16.00 časova.

 

Bend za decu “ Lilihip Lilihop “ čine profesionalni glumci i muzičari koji su došli na ideju da naprave jedinstven muzičko scenski spektakl . Kroz originalne i autorske pesme, ali i one deci poznate, zabavljamo i animiramo decu upoznajući ih sa novim pozorišnim žanrom, a to je koncert za decu sa elementima pozorišta – gluma, naracija, kratki skečevi i interakcija. Podstičemo decu na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju. Pored prepoznatljivih pesama koje deca pevaju sa nama, oni svojim zvukovima i glasovima učestvuju u stvaranju pesama i tako čine jedan veliki bend .

 

Učestvuju :

Marko Milovanović – vocal, gitara i gluma
Milena Martić – vocal i gluma
Petar Kokinović – vocal, kahon, gluma
Željko Aleksić – perkusije i gluma

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

SerbianEnglish