SerbianEnglishHungarian

Predstava “Lilihip i lilihop”

U subotu, 8. 10. 2022. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava “Lilihip i lilihop”, pozorišta “”Maximus art”  iz Beograda, s početkom u 17.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka 3. 10. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 16.00 časova.

 

Bend za decu “ Lilihip Lilihop “ čine profesionalni glumci i muzičari koji su došli na ideju da naprave jedinstven muzičko scenski spektakl . Kroz originalne i autorske pesme, ali i one deci poznate, zabavljamo i animiramo decu upoznajući ih sa novim pozorišnim žanrom, a to je koncert za decu sa elementima pozorišta – gluma, naracija, kratki skečevi i interakcija. Podstičemo decu na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju. Pored prepoznatljivih pesama koje deca pevaju sa nama, oni svojim zvukovima i glasovima učestvuju u stvaranju pesama i tako čine jedan veliki bend .

 

Učestvuju :

Marko Milovanović – vocal, gitara i gluma
Milena Martić – vocal i gluma
Petar Kokinović – vocal, kahon, gluma
Željko Aleksić – perkusije i gluma

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Obeležavanja Dana grada Sombora

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje predstave “Čorba od kanarinca”, u petak 16. 2. 2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 21.00 čas, kao i dečiju predstavu “U svetu bajki”, u subotu, 17.2.2024. godine, u dva termina, od 10.00 i 12.00 časova.

Otvaranje izložbe “Nova prostranstva”

U utorak, 27.2.2024. godine, u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Nova prostranstva”, umetnika Uglješe Colića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 22.3.2024. godine.

Dobro došli!

Nastup sastava “Belgrade Soul Sextet”

U četvrtak,  29.2.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, imaćete priliku da čujete nastup vrhunskog sastava “Belgrade Soul Sextet”, u 20.00 časova.

SerbianEnglish