SerbianEnglishHungarian

Predstava “Lilihip i lilihop”

U subotu, 8. 10. 2022. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava “Lilihip i lilihop”, pozorišta “”Maximus art”  iz Beograda, s početkom u 17.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka 3. 10. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 16.00 časova.

 

Bend za decu “ Lilihip Lilihop “ čine profesionalni glumci i muzičari koji su došli na ideju da naprave jedinstven muzičko scenski spektakl . Kroz originalne i autorske pesme, ali i one deci poznate, zabavljamo i animiramo decu upoznajući ih sa novim pozorišnim žanrom, a to je koncert za decu sa elementima pozorišta – gluma, naracija, kratki skečevi i interakcija. Podstičemo decu na razmišljanje o tome kako nastaje zvuk i šta sve možemo i na koji način opisati kroz ritam i melodiju. Pored prepoznatljivih pesama koje deca pevaju sa nama, oni svojim zvukovima i glasovima učestvuju u stvaranju pesama i tako čine jedan veliki bend .

 

Učestvuju :

Marko Milovanović – vocal, gitara i gluma
Milena Martić – vocal i gluma
Petar Kokinović – vocal, kahon, gluma
Željko Aleksić – perkusije i gluma

 

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish