SerbianEnglishHungarian

Predstava “Ozdravila lisica”

Predstava  „Ozdravila lisica” pozorišta “Maximus Art” iz Beograda, prikazivaće se u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u subotu, 2. 4.  2022. godine, s početkom u 17.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka 28. 3. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 16.00 časova.

Radnja ekološke predstave smeštena je na pusto ostrvo, na kojem već neko vreme živi naša junakinja lisica. Na ostrvu joj se priključuju dva šumska bića ( Javor i Breza ) koje je šuma poslala kako bi vratili lisicu tamo gde joj je dom. Lisica se polako menja i počinje da shvata šta znači i koliko joj nedostaje život u zajednici – šumi.

Predstava govori o tome kako svako od nas ima svoje mesto u društvu, kao i kako su humanost, poštenje, požrtvovanje, ljubav i smeh, jedine prave vrednosti.
Naravno, neizostavni deo predstave su basne koje smo smestili u dramsku formu i tako približili njihovu poučnost deci.

Uz duhovit tekst i sjajne glumačke etide, postigli smo to da i pored edukativnog, ova predstava dobije i veoma komični karakter.

U predstavi igraju profesionalni glumci, koji imaju veliko iskustvo u izvođenju dečijih predstava, poznati publici:

Željko Aleksić – Gospodin Hrast
Milena Martić – Lisica
Ana Aleksić – Gospođica Breza

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish