Predstava “Ozdravila lisica”

Predstava  „Ozdravila lisica” pozorišta “Maximus Art” iz Beograda, prikazivaće se u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u subotu, 2. 4.  2022. godine, s početkom u 17.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka 28. 3. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 16.00 časova.

Radnja ekološke predstave smeštena je na pusto ostrvo, na kojem već neko vreme živi naša junakinja lisica. Na ostrvu joj se priključuju dva šumska bića ( Javor i Breza ) koje je šuma poslala kako bi vratili lisicu tamo gde joj je dom. Lisica se polako menja i počinje da shvata šta znači i koliko joj nedostaje život u zajednici – šumi.

Predstava govori o tome kako svako od nas ima svoje mesto u društvu, kao i kako su humanost, poštenje, požrtvovanje, ljubav i smeh, jedine prave vrednosti.
Naravno, neizostavni deo predstave su basne koje smo smestili u dramsku formu i tako približili njihovu poučnost deci.

Uz duhovit tekst i sjajne glumačke etide, postigli smo to da i pored edukativnog, ova predstava dobije i veoma komični karakter.

U predstavi igraju profesionalni glumci, koji imaju veliko iskustvo u izvođenju dečijih predstava, poznati publici:

Željko Aleksić – Gospodin Hrast
Milena Martić – Lisica
Ana Aleksić – Gospođica Breza

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani