SerbianEnglishHungarian

Predstava “Veliki svet male Zoe”

Poštovani,

U subotu, 7. maja 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Veliki svet male Zoe“ , Udruženja „Beo tim“ CO Porodice Dimić.

Karte po ceni od 300 dinara dostupne su u prodaji radnim danima, počevši od četvrtka, 28. 4. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, na Vencu Radomira Putnika 2, ili na dan predstave od 16.00 do 17.00 časova.

Predstava je nastala u saradnji sa Kulturnim centrom Krupanj, a u Beogradu je na redovnom repertoaru pozorišta “Pan teatar“. U predstavi igraju beogradski glumci : Petar Mihailović(igrao u serijama “Tajne vinove loze”-lik Bore,”Crveni mesec”-Dragiša,”Aleksandar od Jugoslavije”-Petar Živković…)Tijana Janković,Aleksandra Đurić(koje dugi niz godina uspešno igraju u beogradskim dečijim pozorištima i rade sa decom).

Jedna sasvim  obična devojčica Zoe se bori sa pubertetom i onim što isti nosi. Da li se zaista bori? Da li će uspeti da se izbori? Da li samo treba da se prepusti? Kako da poveruje u sebe ?

 Na njenom specijalnom mestu, na tavanu njene kuće ona mašta i sanjari, plače i smeje se, pleše i gleda u zvezde . A onda, njeni pra pra pra  pra pra baka i deka,Karanfila i Života,  izlaze iz slike, koja stoji na tom tavanu  mnogo godina, zaustavljaju vreme . . i kreće akcija, igra, sanjarenje, strah, maštanje . Oni će pokušati da joj pomognu da zavoli sebe, da poveruje u sebe, da postane hrabra, ali i da ostane to što je  . jednostavno Zoe.  . .Da li će i uspeti i kako ?!

tekst i režija: Aleksandra Đurić

muzika: Novak Ašković

igraju:

Zoe: Tijana Janković

Baka Karanfila:  Aleksandra Đurić

Deka Života:  Petar Mihailović

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish