SerbianEnglishHungarian

Predstava za 8. mart “Sokin i Bosina”

Poštovana publiko,

Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor misli na vas planirajući program za predstojeće praznike.
8. marta u 20.00 časova, u Veliku salu Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor pozvali smo zvezde srpskog glumišta Ljiljanu Blagojević, Kalinu Kovačević, Miloša Đorđevića i Vesnu Stanković da za vas odigraju urnebesnu komediju „Sokin i Bosina“, u režiji Juga Radivojevića.

Karte po ceni od 1000 dinara možete kupiti na Blagajni Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od srede, 22.2.2023. godine, u periodu od 10.00 do 13.00 časova.

Rezervacije primamo na telefon: 0695622560, a rezervisane karte možete preuzeti najkasnije do 7.3.2023. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish