SerbianEnglishHungarian

Predstava za decu “Čarobna kuhinja”, pozorišta Maximus art

Predstava „Čarobna kuhinja” pozorišta “Maximus Art” iz Beograda, prikazivaće se u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u petak, 10. 3. 2023. godine, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Blagajni Kulturnog centra, na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od srede, 8. 3. 2023. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 17.00 časova.

Recept za savršenu pozorišnu predstavu :

U blago zagrejanu pozorišnu atmosferu lagano predstaviti edukativno – zabavnu, lutkarsko – glumačku predstavu ” Čarobna kuhinja “. U ovoj predstavi dva kuvara ( kuvar Ringlo i kuvarica Makarona) uz šarmantnu igru, predstaviće mališanima važnost voća i povrća i zašto je važna zdrava ishrana. Svaki hranljivi sastojak imaće važnu ulogu u ” kuvanju ” i ” serviranju ” naše pozorišne bajke.

Bajka je -Uspavana lepotica , a glavni sastojci su :

300 gr. Smeha
2 šoljica maštovitosti
450gr . Edukacije
5 kašika veselih songova
1 litar Pozorišne igre

KOREOGRAFIJA : ANA ALEKSIĆ
LUTKE : NEBOJŠA JOKOVIĆ
SCENOGRAFIJA : ANA ALEKSIĆ I NEBOJŠA JOKOVIĆ
SONGOVI : LILIHIP LILIHOP

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”

Očekujemo vas u četvrtak, 21.12.2023. godine, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Laze Kostića 5, gde će biti upriličeno svečano otvaranje izložbe “Drvo je moj drug”, povodom manifestacije “Drvo generacije 2023”, s početkom u 12.00 časova.

SerbianEnglish