SerbianEnglishHungarian

Predstava za decu “Princeza i dva ljuta gusara”

U petak, 28.10.2022. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava “Princeza i dva ljuta gusara”, pozorišta “”Maximus art” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka, 24. 10. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 17.00 časova.

Ova duhovita pozorišna predstava približava deci svet mašte i razvija njihovu kreativnost. Princeza Cveta, njen otac kapetan Levoruki i princ dalekog kraljevstva Džek zaploviće svetom u potrazi za blagom. Razmažena princeza traži svoje davno izgubljeno nasledstvo kako bi se udala za princa u koga je zaljubljena od malena. U potrazi joj pomaže njen otac i novi član posade koji se slučajno nasukao na njihov brod. Da sve bude zanimljivije i on traži svoju ljubav, baš kao i princeza. Naše junake očekuje uzbudljiva pustolovina koja priliči pravim gusarima. Predstava je osmišljena tako da deca pored dobre zabave nešto i nauče. U tome će im pomoći naši junaci kroz niz urnebesnih i smešnih situacija.

U predstavi igraju: Milena Martić, Željko Aleksić,  Petar Kokinović
Tekst je napisao i režirao : Željko Aleksić
Koreografija : Ana Aleksić
Scenografiju je osmislio i izradio Nebojša Joković

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Obeležavanja Dana grada Sombora

U sklopu obeležavanja Dana grada Sombora, Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor organizuje prikazivanje predstave “Čorba od kanarinca”, u petak 16. 2. 2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, na adresi Venac Radomira Putnika 2, u 21.00 čas, kao i dečiju predstavu “U svetu bajki”, u subotu, 17.2.2024. godine, u dva termina, od 10.00 i 12.00 časova.

Otvaranje izložbe “Nova prostranstva”

U utorak, 27.2.2024. godine, u Velikoj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Nova prostranstva”, umetnika Uglješe Colića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 22.3.2024. godine.

Dobro došli!

Nastup sastava “Belgrade Soul Sextet”

U četvrtak,  29.2.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, imaćete priliku da čujete nastup vrhunskog sastava “Belgrade Soul Sextet”, u 20.00 časova.

SerbianEnglish