SerbianEnglishHungarian

Predstava za decu “Princeza i dva ljuta gusara”

U petak, 28.10.2022. godine, u “Fabrici snova”, na adresi Venac Radomira Putnika 2, održaće se predstava “Princeza i dva ljuta gusara”, pozorišta “”Maximus art” iz Beograda, s početkom u 18.00 časova.

Karte po ceni od 300 dinara mozete obezbediti na Vencu Radomira Putnika 2, radnim danima, počevši od ponedeljka, 24. 10. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, kao i na dan predstave od 17.00 časova.

Ova duhovita pozorišna predstava približava deci svet mašte i razvija njihovu kreativnost. Princeza Cveta, njen otac kapetan Levoruki i princ dalekog kraljevstva Džek zaploviće svetom u potrazi za blagom. Razmažena princeza traži svoje davno izgubljeno nasledstvo kako bi se udala za princa u koga je zaljubljena od malena. U potrazi joj pomaže njen otac i novi član posade koji se slučajno nasukao na njihov brod. Da sve bude zanimljivije i on traži svoju ljubav, baš kao i princeza. Naše junake očekuje uzbudljiva pustolovina koja priliči pravim gusarima. Predstava je osmišljena tako da deca pored dobre zabave nešto i nauče. U tome će im pomoći naši junaci kroz niz urnebesnih i smešnih situacija.

U predstavi igraju: Milena Martić, Željko Aleksić,  Petar Kokinović
Tekst je napisao i režirao : Željko Aleksić
Koreografija : Ana Aleksić
Scenografiju je osmislio i izradio Nebojša Joković

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish