SerbianEnglishHungarian

Predstava za decu “Veseli mornari”

U subotu, 28. 5.  2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Veseli mornari“, Pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.

Karte po ceni od 300 dinara dostupne su u prodaji radnim danima, počevši od ponedeljka, 16. 5. 2022. godine, u terminu od 10.00 do 13.00 časova, ili na dan predstave od 16.00 do 17.00 časova.

Ana i Filip igraju se u dvorištu. Drugari ih zovu da im pomognu oko mačke koja se popela na drvo. Filip odlazi, a Ana je ljuta što su ih prekinuli u igri. Tužna i usamljena polazi u šetnju. Odjednom, saplete se na staru prašnjavu bocu. Protrlja je i gle čuda – i sama se nađe u boci. A u boci more, brod, veseli mornari, Trša i Mrša i leptir Mića. Od šašave družine saznaje da ih je Troglavi zmaj zatvorio u boci da bi ga zabavljali i zamejavali. Udruženim snagama smišljaju kako da nadmudre Troglavog zmaja. A usput saznaju da on i nije tako strašan kako se predstavlja, već je samo usamljen i tužan jer ga niko ne voli. Svi su ga zaboravili zato što je razmažen, sebičan i misli samo na sebe… Na kraju se sprijateljuju sa Troglavim zmajem koji im pomaže da izađu iz boce. Kroz ovu edukativnu predstavu deca uče o ljubavi, prijateljstvu, toleranciji i poštovanju različitosti.

Ova predstava namenjena je najmlađoj publici  uzrasta od 2. do 10. godine. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna. U predstavi se pojavljuju devojčica Ana, dečak Filip, devojčica Jaca, dečak Sima, mornar Mrša i mornar Trša, leptir Mića i Troglavi zmaj. Izvođenje predstave „VESELI MORNARI“ traje 50 minuta i može se igrati u različitim prostorima: obdaništima, školama, na otvorenim prostorima, kao i u pozorištu.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival

U nedelju, 9. juna, je održan VIII Međunarodni Dečiji Baletski Festival u Operi & Teatru Madlenianum u Beogradu. Učestvovalo je preko 2000 dece iz Srbije i regiona.
Među učesnicima su bila i deca iz Studija klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostic” Sombor koje su nastupile u dve kategorije: mlađa “Čarobne princeze” i starija “Vesele pahuljice”.

Javni čas Studija Klasičnog baleta

Poštovani, Kulturni centar „Laza Kostić“ Sombor vas poziva da prisustvujete javnom času Studija klasičnog baleta u Velikoj sali Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, na adresi

SerbianEnglish