SerbianEnglishHungarian

Promocija knjige Borisa Leinera

U ponedeljak, 12.9.2022. godine, u Velikoj Galeriji Kulturnog centra, na adresi Laze Kostića 5, biće održana promocija knjige Borisa Leinera, s početkom u 19.00 časova.

Boris Leiner, legendarni bubnjar Azre, Vještica, Haustora itd. nakon intrigantne autobiografije “Sve bio je ritam”  je objavio zbirku fanovskih priča pod nazivom “Azrini svjedoci”.
Radi se o jedinstvenoj knjizi koju su napisali isključivo fanovi Azre iz cijele regije. Među  najmarkantnijima su upravo priče iz Srbije.
Šaroliko je to štivo – i zabavno, i ludo, smiješno, dirljivo, pa čak i misaono… Te priče su napisali ljudi različitih profesija i godišta, iz gradova i provincija…Preko sto ekskluzivnih opisa s druge strane stejdža- od početaka benda do današnjih dana. Knjiga je hommage odanosti Azrinih obožavatelja.

Nakon promocije knjige biće upriličen razgovor sa autorom, kao i potpisivanje knjiga i crteža Borisa Leinera.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Reč direktorice povodom Filmskog festivala

6. Somborski filmski festival ove godine će se održati u periodu od 11. do 14. jula.
“Kako je filmski festival prošle godine proslavio svoj mali jubilej, kao „Odličan” i baš je bio „za 5”, odlučili smo da ovogodišnje izdanje sagledamo kao jedan mladi početak, začetak nekih novih smerova toka festivala u vidu njegove renesanse i da mu damo priliku da se prožet svojom ekspanzijom, vrati na svoju prvobitnu zamisao festivala panonskih i podunavskih regija i zemalja.

Program filmskog festivala

Dve nedelje nas deli od ovogodišnjeg Somborskog filmskog festivala. Da li ćete nam se pridružiti?
Pogledajte šta smo vam pripremili.
Ulaz na sve projekcije je besplatan, nemojte da propustite priliku da uživate u filmskim pričama.

SerbianEnglish