SerbianEnglishHungarian

Promocija knjige Borisa Leinera

U ponedeljak, 12.9.2022. godine, u Velikoj Galeriji Kulturnog centra, na adresi Laze Kostića 5, biće održana promocija knjige Borisa Leinera, s početkom u 19.00 časova.

Boris Leiner, legendarni bubnjar Azre, Vještica, Haustora itd. nakon intrigantne autobiografije “Sve bio je ritam”  je objavio zbirku fanovskih priča pod nazivom “Azrini svjedoci”.
Radi se o jedinstvenoj knjizi koju su napisali isključivo fanovi Azre iz cijele regije. Među  najmarkantnijima su upravo priče iz Srbije.
Šaroliko je to štivo – i zabavno, i ludo, smiješno, dirljivo, pa čak i misaono… Te priče su napisali ljudi različitih profesija i godišta, iz gradova i provincija…Preko sto ekskluzivnih opisa s druge strane stejdža- od početaka benda do današnjih dana. Knjiga je hommage odanosti Azrinih obožavatelja.

Nakon promocije knjige biće upriličen razgovor sa autorom, kao i potpisivanje knjiga i crteža Borisa Leinera.

Dobro došli!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish