SerbianEnglishHungarian

Scena za decu i mlade

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor 2020. godine osnovao je Scenu za decu i mlade.
Od oktobra 2021. godine pripremili smo za vas repertoar predstava za decu i mlade koji podrazumeva prikazivanje  dve predstave u toku jednog meseca.
Dakle, družićemo se sa vama svake druge subote u terminima od 17 i od 19 časova!

Sada želimo da vaša i naša Scena za decu i mlade dobije svoje ime, te tražimo pomoć najmlađih drugara i otvaramo konkurs.

Učešće na konkursu možete da ostvarite tako što ćete svoj predlog, napisan na listiću, ubaciti u glasačku kutiju, koja će biti postavljena u  Galeriji Kulturnog centra.

Na listiću je potrebno navesti ime koje želite da date Sceni za decu i mlade, ime i prezime deteta,  i kontakt telefon roditelja.

Konkurs će trajati od 1. 9. do 1. 10. 2021. godine,  do 11 časova.

Dete čiji predlog bude odabran dobiće 2 besplatne karte za narednu sezonu, kao i prigodan poklon.

Srećno i dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish