Scena za decu i mlade

Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor 2020. godine osnovao je Scenu za decu i mlade.
Od oktobra 2021. godine pripremili smo za vas repertoar predstava za decu i mlade koji podrazumeva prikazivanje  dve predstave u toku jednog meseca.
Dakle, družićemo se sa vama svake druge subote u terminima od 17 i od 19 časova!

Sada želimo da vaša i naša Scena za decu i mlade dobije svoje ime, te tražimo pomoć najmlađih drugara i otvaramo konkurs.

Učešće na konkursu možete da ostvarite tako što ćete svoj predlog, napisan na listiću, ubaciti u glasačku kutiju, koja će biti postavljena u  Galeriji Kulturnog centra.

Na listiću je potrebno navesti ime koje želite da date Sceni za decu i mlade, ime i prezime deteta,  i kontakt telefon roditelja.

Konkurs će trajati od 1. 9. do 1. 10. 2021. godine,  do 11 časova.

Dete čiji predlog bude odabran dobiće 2 besplatne karte za narednu sezonu, kao i prigodan poklon.

Srećno i dobro došli u Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor!

Podeli:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
vesti

Najnovije vesti

Muzeji za 10

U okviru manifestacije “Muzeji za 10” Kulturni centar je za posetioce pripremio posebno iznenadjenje.   Možete nas posetiti na Trgu umetnika, iza Galerije Milan Konjović,

Predstava “Tri praseta”

U subotu, 21. 5. 2022. godine, u 17.00 časova, u „Fabrici snova“, na adresi Venac Radomira Putnika 2, biće prikazana predstava „Tri praseta“, Pozorišta “Čarapa”

U čast Zoranu Radmiloviću

11. maja u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor biće realizovan program “U čast Zoranu Radmiloviću” u okviru koga će biti prikazan višestruko nagrađivani