SerbianEnglishHungarian

Stand Up Show Gorana Vinčića “Reci mi da se šališ”

U ponedeljak, 25.3.2024. godine, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, Goran Vinčić izvodi svoj Stand Up Show “Reci mi da se šališ”, u 20.00 časova.

Znate Vinču, on je onaj debeli što voli pričati sa publikom. Usamljen je, pa mora. Ali ne bojte ga se, ne grize. Osim ako nemate burek kod sebe, onda bi moglo da bude svašta.

Najenergičniji komičar balkanske stand up scene Goran Vinčić Vinča prvi put dolazi u Sombor sa ovom predstavom, nakon što je rasprodao premijere u Beogradu i Zagrebu!

Goran Vinčić je trenutno jedan od najpopularnijih komičara na Balkanu, do sada je nastupao u svim zemljama regiona a videli ste ga i u humorističkoj TV emisiji “Stanje nacije”.

Komedija “Reci mi da se šališ” je nov autorski projekat Gorana Vinčića na kome je radio preko 2 godine.

U svom delu se bavi duhovitim opisima karaktera ljudi, situacija kao i samim životom koji često piše bolji scenario nego bilo ko. Karakteriše ga vrhunska interakcija sa publikom i nastup pun pozitivne energije i šarma.

Ulaznice po ceni od  1000 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra od utorka, 5. marta.

Broj biletarnice: 069/56-22-560

Radno vreme biletarnice:
utorak i sreda: od 10.00 do 13.00 časova
četvrtak, petak i subota: od 15.00 do 20.00 časova

S poštovanjem,
Kulturni centar “Laza Kostić” Sombor

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Poštovani, U utorak, 23. aprila, u Galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Smrt vreba”, umetnika Danijela Babića, s početkom u

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

SerbianEnglish