SerbianEnglishHungarian

Studio klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor

U subotu, 4. marta 2023. godine, na adresi Venac Radomira Putnika 2, Sombor,  Studio klasičnog baleta Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor nastavlja s radom.

Časovi će se odvijati kao i prethodne sezone, svakog vikenda, i to:

Subotom

Uzrast od 3 do 5 godina u 17 časova
Uzrast od 6 do 8 godina u 18 časova i
Uzrast od 9 do 12 godina u 19 časova,

Nedeljom

Uzrast od 3 do 5 godina u 10 časova
Uzrast od 6 do 8 godina u 11 časova i
Uzrast od 9 do 12 godina u 12 časova.

Studio klasičnog baleta osnovan je u Kulturnom centru “Laza Kostić” Sombor 2022. godine u saradnji sa Udruženjem gradjana Una Saga Serbica i Udruzenjem baletskih umetnika Srbije s ciljem promocije klasičnog baleta u Somboru. Realizacija projekta podržana je od strane Ministarstva kulture Republike Srbije na Konkursu za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti UMETNIČKA IGRA – klasičan balet, narodna igra, savremena igra (stvaralaštvo, produkcija i interpretacija) u Republici Srbiji u 2022. godini.

Ove godine, Stidio nastavlja svoj rad zahvaljujući podršci osnivača Kulturnog centra, grada Sombora.

Svi časovi, uključujući i javni čas koji će biti održan u drugoj polovini meseca juna za polaznike će biti besplatni i predstavlju poklon grada Sombora i Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor somborskoj deci.

Podeli:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
vesti

Najnovije vesti

Predstava za decu “Asteriks i Obeliks”

Poštovani,
U petak, 19. aprila, u 18.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće održana predstava za decu “Asteriks i Obeliks”, pozorišta “Sanjalište” iz Beograda.
Karte po ceni od 400 dinara možete obezbediti na biletarnici Kulturnog centra, utorkom i sredom od 10.00 do 13.00 časova, a četvrtkom, petkom i subotom od 15.00 do 20.00 časova.

Predstava ”Dogodine u isto vreme”

Poštovani,
U četvrtak, 25. aprila 2024. godine, u 20.00 časova, u Velikoj sali Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće prikazana predstava “Dogodine u isto vreme”, pozorišta “Teatar Vihor”, iz Beograda, sa Ivanom Mihailovićem i Ankom Gaćešom Kostić u glavnim ulogama.

Svečano otvaranje izložbe “Crteži”

Poštovani,

U utorak, 2. aprila, u Maloj galeriji Kulturnog centra “Laza Kostić” Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe “Crteži”, umetnika Dušana Stošića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 26. aprila

Otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića

Poštovani,

U utorak, 26. marta, u Velikoj galeriji Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, biće upriličeno svečano otvaranje izložbe „Susret“, dr um. Miloša Šarića, s početkom u 19.00 časova.
Postavka izložbe trajaće do 19. aprila…

SerbianEnglish